Petter N.jpg

PETTER NØTNES,

FYSIOTERAPEUT

Utdanning
Bachelor i Fysioterapi - Hanze Hogeschool Groningen

Master i Idrettsfysioterapi

Praksis

Petter har 11 års klinisk erfaring. Han var fysioterapeut for Sykkelandslaget i 5 år. Her jobbet han mye med stive rygger, sete, lår, knær og legger. Han har også jobbet mye med eliteserieklubber i fotball, ishockey og 1. div håndball der akuttskader og bløtvevsbehandling hadde stort fokus. Han er spesialist på trykkbølge og har bred kompetanse på ulike massasjeteknikker. Petter jobber utvidede arbeidstimer for å kunne gi deg time på dagen.

Petter bruker flere verktøy for å behandle muskel-/skjellet-plager: aktiv trening, tøying, spesialtilpassede såler, mobilisering av ledd og nervevev, triggerpunktbehandling, trykkbølgebehandling, kinesiotape, massasje og avspenningsteknikker. 

Under utdanningen spesialiserte han seg på idrettskader, rehabilitering, taping og massasje. Hans Bacheloroppgave omhandlet korsryggsinstabilitet og rehabilitering, og i hans Masteroppgave forsket han på rehabilitering av achilles-senen med trykkbølge. Petter har idrettsbakgrunn som aktiv syklist og landslagsutøver i ishockey og innebandy.

Avdeling: Ullevål Stadion, Oslo

 
 

Synergi Helse Medisinsk Senter